Businessclub Vrienden Van SPECO

Aankomende events

EK Hockey

2017-08-24

Plaats
Amsterdam

Tijd
17.00

Informatie

Op donderdag 24 augustus gaan we met de BVVS naar het EK Hockey in eigen land. We bezoeken de halve finale van de dames en daarvoor is er een programma met gastsprekers en een dinerbuffet.

Lieke Hulsen is één van de gastsprekers. Lieke is international van het Nederlands hockeyteam en SPECO'er. Door een blessure behoort zij helaas niet tot de EK-selectie. Speciaal voor ons vertelt zij over haar ervaringen als topsporter.

Na het dinerbuffet gaan we richting het stadion. BVVS-leden kunnen hier al voor 25,- euro bij zijn! Dat is inclusief dinerbuffet én wedstrijdtickets. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl onder vermelding van jouw naam en werkgever. Elk BVVS-lid kan één introducee aanmelden, ook voor het speciale tarief van 25,- euro per persoon.

De inschrijving is compleet als de betaling, à 25,- euro per persoon, is voldaan naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS EK Hockey. De inschrijving en betalingen dienen uiterlijk donderdag 17 augustus binnen te zijn.

Programma EK Hockey
17.00 uur: ontvangst met drankje en borrelhapje bij Grand Café de Bosbaan (adres: Bosbaan 4, Amstelveen) in Amsterdam
17.30 uur: gastspreker
17.50 uur: dinerbuffet inclusief twee consumpties
18.40 uur: gastspreker (Lieke Hulsen)
19.00 uur: vertrek richting stadion
20.00 uur: halve finale EK Hockey dames
21.30 uur: einde wedstrijd

Let op: er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus ben er snel bij want op = op!

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals