Businessclub Vrienden Van SPECO

Aankomende events

BVVS Sportquiz

2017-11-17

Plaats
Café Bakker (Heuvel 44 - Tilburg)

Tijd
20.00 uur

Informatie

De jaarlijkse BVVS Sportquiz komt er weer aan! Vrijdagavond 17 november barst de strijd om de felbegeerde beker weer los. Vorig jaar streden liefst zestig BVVS'ers om de titel. Lars Hagen en Hugo Gruijters gingen er met de beker vandoor. Je kan je vanaf nu inschrijven voor de volgende editie van de BVVS Sportquiz! Elk BVVS-lid kan één introducee meenemen. 

Na jaren de Sportquiz te hebben georganiseerd geven Michiel van Rijn van Alkemade en Maarten van Dongen het stokje over aan John van Heeswijk en Kees Visser. Deze twee lopende sportencyclopedieën nemen de organisatie van de komende BVVS Sportquiz op zich. De opzet van de Sportquiz is daarbij vernieuwd!

Datum en tijd
Vrijdag 17 november | 20.00 - 22.30 uur.

Plaats
Café Bakker, Heuvel 44, Tilburg.

Inschrijven
Je kan je per duo inschrijven voor de BVVS Sportquiz. De kosten bedragen 10,- euro per koppel en dat is inclusief vier consumpties.  

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl met de beide namen en werkgevers. Geef bij je inschrijving ook aan of je van de barbecue gebruik wilt maken.

Er is namelijk een optionele barbecue. De barbecue begint om 18.30 uur en kost 12,50 euro per persoon.

Betalen 
De inschrijving is pas compleet als de betaling is voldaan naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS Sportquiz.
De inschrijving en betaling dienen uiterlijk maandag 13 november binnen te zijn. Restitutie is niet mogelijk.  

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals