Businessclub Vrienden Van SPECO

Lectorale rede Mark van den Heuvel


Op vrijdag 9 december 2011 sprak Mark van den Heuvel zijn lectorale rede uit ter gelegenheid van zijn installatie als lector iMotion of Sportbusiness bij Fontys Economische Hogeschool Tilburg (FEHT). De rede was getiteld ‘It’s all in our game', met als ondertitel: ‘Over sportbusiness en sportief ondernemerschap’.
Na het uitspreken van zijn rede werd Van den Heuvel officieel als lector geïnstalleerd door Wim de Vries, directeur van de eerder genoemde hogeschool.

Het lectoraat iMotion of Sportbusiness richt zich op de dynamiek, de ontwikkeling en de toekomst van de sportbusiness. Het lectoraat staat daarmee in het hart van Fontys Economische Hogeschool Tilburg en houdt zich bezig met innovatie van onderwijs en kennisontwikkeling voor studenten die worden geïnspireerd door de emotie van de sport.
Lector Van den Heuvel combineert het lectoraat met zijn werkzaamheden als zelfstandig onderzoeker en adviseur in Remarkable Research. Hij werkte als onderzoeker bij het Mulier Instituut en als docent/onderzoeker bij het departement Vrijetijdwetenschappen van de Universiteit Tilburg.
Bron: www.fontys.nl

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals