Businessclub Vrienden Van SPECO

Evenement WK Shorttrack Ahoy


Dankzij partner Arko Sports Media kan BVVS haar leden een uniek aanbod doen. Voor slechts 35,- euro (normale prijs 79,95 euro excl. BTW) kan jij als BVVS-lid al genieten van de 'Live sessie' van Sportnext en het WK Shorttrack in Ahoy Rotterdam op vrijdag 10 maart. Met topsprekers als toernooidirecteur Cees Juffermans, Gijsbregt Brouwer en Guido Klomp belooft het een buitengewoon interessant programma te worden. De dag wordt afgesloten met de wedstrijden op het KPN WK Shorttrack!
 
Datum: vrijdag 10 maart

Programma 
14.30 uur - inloop met koffie en thee
15.00 - 17.30 uur - inhoudelijk programma thema 'De strijd om live sportcontent'
17.30 uur - borrel met warme snack
18.00 - 20.30 uur - wedstrijden KPN WK Shorttrack
20.30 uur - einde programma
Voor meer praktische informatie en het inhoudelijke programma kan je kijken op www.sportnext.nl/events.

Inschrijven 
BVVS-leden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar activiteiten@bvvs.nl onder vermelding van jouw naam en werkgever. Elk BVVS-lid kan één introducee aanmelden.

Geef bij jouw inschrijving ook aan of je daadwerkelijk aansluit bij de wedstrijden vanaf 18.00 uur, in verband met de reservering van de wedstrijdtickets!

De inschrijving is pas compleet als de betaling, à 35,- euro per persoon, is voldaan naar rekeningnummer NL87INGB0008412719 t.n.v. penningmeester BVVS te Breda o.v.v. BVVS WK Shorttrack Rotterdam.
De inschrijving en betaling dienen uiterlijk vrijdag 3 maart binnen te zijn. Restitutie is niet mogelijk. 
 
(foto via Schaatsen.nl)

Partners van BVVS

Sport-Netwerk.nl
Carrièreplatform voor sportprofessionals